Öka ditt företags omsättning via affiliates!

Öka ditt företags omsättning via affiliates!

 

Marknadsföring via internet kan vara så mycket mer än Annonser och Sökmotoroptimering. Har du köpt en hemsida eller webbshop genom oss finns det ofta möjlighet att skapa eller gå med i olika affiliate program för att öka er försäljning. Rawdesigns erbjuder som bekant Sökmotoroptimering vilket är ett bra sätt att ranka er hemsida i de organiska sökresultaten, men driver du en seriös webbshop eller hemsida som är beroende av hög trafik så lönar det sig ofta att marknadsföra sig inom samtliga områden: Sökmotoroptimering, Annonser (ppc tex google adwords) och ett affiliate program.

De flesta affiliate program går ut på att ni erbjuder andra företag eller privatpersoner att annonsera åt er, och då får provision på alla de försäljningar som deras annonser genererar. Ni kan ge ersättning åt era affiliates både för genererad trafik och försäljningar, kombinerat med en rabatt för referererade kunder.

 

Marknadsför ditt företag på rätt sätt!

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation så tar vi fram en marknadsstrategi så vi tillsammans kan köra på högsta växeln genom 2014!

 

Vill du få nyhetsbrev från Rawdesigns?

 

 

 

 

Mer tips på hur du kan tjäna pengar på internet och via affiliates finns här Tjäna pengar på internet  hemsida som drivs av christoffer som också är verksam inom området.