Billig hemsida

Vårt paket ”Bas” är utformat så att alla ska ha råd att ha en hemsida. Du får en riktigt billig, men framförallt professionell hemsida. Med oss behöver du inte kompromissa med kvalitet för att få ett lägre pris. Så, vill ditt företag köpa billig hemsida så är detta paket rätt för er.

Vad ingår i Baspaketet?

  • Vi tar fram 1 designförslag baserat på era färger & önskemål
  • 5 sidor (flera sidor går att köpa till för 199kr/st ”exkl moms”)
  • 5 mail konton.
  • CMS för enkel uppdatering
  • Kontakt-formulär och Google maps.
  • Responsiv Design – Ser lika bra ut i mobilen som på datorn!
  • Skalbar lösning, använd våra tilläggstjänster för att skräddarsy din hemsida!
  • Sökmotorvänlig uppbyggnad

Pris – 6990kr (ex moms)

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation & offert baserat på era behov och önskemål

Hosting, Drift och underhåll

Har du en befintlig hemsida och domän använder vi den för att bytta upp din nya site, men vi kan också ansvara för domänregistrering och webbhotell. Vill du att vi hjälper dig uppdatera hemsidan på löpande band har vi tjänster inom personlig webmaster. Det innebär att du för en låg kostnad slipper tänka på backup, säkerhetskopiering och drift av hemsidan, vi sköter det åt dig.

Du kan dessutom återkomma till oss när du känner att det är dags att ändra bilder, lägga till text eller nyheter på din hemsida.

Pris fr: 199:-/mån

Verktyg för enkel uppdatering.

Vi använder content managing systemet Wordpress som är ett av världens största verktyg för bloggar och webbplatser. Faktum är att många fortune-500 företag idag använder samma plattform. Med andra ord en framtidssäker plattform som uppdateras och utvecklas kontinuerligt. Möjligheterna till anpassning och uppgraderingar är enorma, helt enkelt den perfekta lösningen till en företagshemsida!

Givetvis kan vi skräddarsy din hemsida med våra tjänster , du kan tex lägga till ett bildspel, flera sidor eller varför inte ett forum med våra olika tjänster och tillval.

Sökordsoptimering

Vad är viktigare vid lanseringen av en ny hemsida eller ett nytt företag än att synas på internet?

Sökmotoroptimering går ut på att din hemsida syns på viktiga nyckelord i google. Vi gör en grundlig analys på vilka sökord som är populära i ert verksamhetsområde och optimerar sedan de sökord som ni kommer tjäna pengar på. Säljer ditt företag till exempel kaffekoppar vill ni säkert ligga etta på ordet kaffekoppar i sökresultaten? Vi får det att hända!