Säkerhetsinspektion och renovering av webbplats

Är du osäker på om din WordPress-webbplats är säker? Vi hjälper dig se över allt, samt patcha eventuella säkerhetshål!

En hackad hemsida ställer till med problem för alla – och för dig som företagare många gånger ren panik. Genom att rensa upp skadlig kod och återställa din hemsida snabbt förlorar du inte anseende hos kunderna eller positioner hos Google.

Vad ingår?

  • Vi utför en grundlig scan över hemsidan för att identifiera vilka säkerhetsrisker som kan finnas (övergivna plugins och teman utgör ofta en stor risk)
  • Webbhotellet gås igenom (gamla FTP-konton m.m. tas bort så tidigare anställda eller konsulter inte får access hur som helst)
  • Backup på hela hemsidan inklusive databas tas och lagras offline hos oss.

Vad händer sen?

Beroende på vilka brister som uppmärksammas i vår undersökning kan man rekommenderas att t.ex. byta tema (ett övergivet tema blir ofta ett stort säkerhetsproblem)

Plugin som inte längre uppdateras byts ut mot best-practice plugins i de lägen där det finns alternativ, samt uppdateras allt som går att uppdatera. Behöver din hemsida byta tema får du en offert på detta tillsammans med analysen och väljer sen själv om du vill agera på informationen, men vet nu vilka brister som kan finnas på din webbplats.

 

Pris

Analys och grundläggande uppdateringar:
Löpande timpris a 950 kr ex moms