Personlig webmaster

Låt oss sköta er hemsida. Vi tar hand om drift, underhåll och uppdateringar så att er sida förblir interaktiv, fräsch och säker!

Hur fungerar det?

Med vår tjänst personlig webmaster skickar du bara ett mail eller ringer. Vi fixar uppdateringarna ni önskar redan samma dag. Uppdateringar som tagit er själva större delen av en dag löser vi oftast på 1-2 timmar. Vi tar också automatiska backups på er hemsida så att det alltid finns redundans.

Driver du webbshop?

Låt oss administrera inlägg av produkter, prisändringar och kampanjer på ett smidigt sätt. Vi arbetar med hemsidor varje dag och löser era önskemål snabbt, billigt och enkelt. Med en löpande tjänst blir timkostnaden lägre än vanlig konsultbasis, vi är dessutom mer effektiva då webbdesign och administration är vårt levebröd.

Behovsanpassat

Vi erbjuder tre olika paket med personlig webmaster. Tjänsten har 1 månads uppsägningstid och normalt sett ingen bindningstid om inte annat avtalat. Tjänsten kan nyttjas till i princip alla era behov på webben och inga uppdateringar är för små för att vi ska åta oss dem. Har du frågor eller undrar något? Tveka inte att kontakta oss.

Flexibelt och prisvärt

Flexibelt är ordet! Nyttja din personliga webmaster till alla era behov på internet. Önskar ni hjälp med sociala medier, framtagning av reklammaterial, eller teknisk support? Hos oss ingår allt! Vi arbetar alltid under sekretess och lämnar aldrig ut känsliga uppgifter till tredjepart.