Vad ingår i företagspaketet?

Företagspaketet lämpar sig väl till små & medelstora företag

 • Vi tar fram 2 designförslag

  Baserat på era färger & önskemål

 • 15 sidor

  (Fler går att köpa till för 199kr/st, exkl. moms)

 • 20 mailkonton

  Mailadresser till företaget?

 • CMS för enkel uppdatering

  (WordPress, Jomla eller Drupal)

 • Kontaktsida med formulär

  Och Google Maps

 • Responsiv design

  För att hemsidan ska se lika bra ut i mobil som på dator

 • Basic On-Page SEO

  Sökmotorvänlig uppbyggnad

 • 1 timmes utbildning

  Vi lär dig uppdatera hemsidan själv

 • Nyhetssida

  och RSS-flöde

 • Bildspel på förstasidan

  För en mer lockande startsida

9.990 kr

Pris (ex moms)

Hemsida företag

Företagspaketet lämpar sig väl till små & medelstora företag. Du får en oslagbar hemsida i modern responsiv design som ser lika bra ut i mobilen som på datorn. Paketet inkluderar de vanligaste funktionerna som efterfrågas vid köp av hemsida till företag och är framtaget för att vara ett självklart val till företag som marknadsför sina tjänster på internet. Vi skräddarsyr alltid lösningen efter era behov, varpå dessa paket endast fungerar som ett prisexempel på vanligt förekommande lösningar hos oss.

Ett säkert val

När du anlitar Rawdesigns till att bygga din nya hemsida är du i säkra händer. Vi har många års erfarenhet i branchen och förstår att du som kund kanske inte har koll på php-databaser eller dns. Vi sköter allt, från start till färdig hemsida, vill du lära dig uppdatera hemsidan själv utbildar vi dig dessutom kostnadsfritt. Gör ett lyckat val, låt oss hjälpa dig förädla ditt företags närvaro på internet med en riktigt professionell och säljande hemsida – vi lovar, du kommer inte ångra dig.

Laddningstiderna för våra hemsidor ligger i snitt på 0.3 sekunder

Det är snabbare än 99% av hela internet – något som leder till fördelar både inom synlighet, men också genom att era kunder får ett större förtroende för er vilket leder till bättre försäljnings-siffror. Vi vet hur man kombinerar design med prestanda. I vårt designpaket till företag levererar vi en oslagbar teknisk plattform med ett stilrent och professionellt utseende – helt skräddarsytt efter era behov och önskemål.

Responsiv webbdesign

Det innebär att du som kund inte ens behöver fundera på om er nya hemsida till företaget kommer se bra ut i olika enheter – det ingår i alla våra paket. Idag sker en otroligt stor del av handel på nätet & sökande efter tjänster på mobiltelefoner och surfplattor, det är därför en självklarhet för oss att din nya hemsida fungerar lika bra oavsett vad för enhet era kunder besöker er på. Hos oss får ni en högpresterande hemsida, anpassad för både mobil och dator, med era kunder i fokus!