Vad ingår i baspaketet?

Baspaketet är utformat så att alla ska ha råd att ha en hemsida

 • Vi tar fram 1 designförslag

  Baserat på era färger & önskemål

 • 5 sidor

  (Fler går att köpa till för 199kr/st, exkl. moms)

 • 5 mailkonton

  Mailadresser till företaget?

 • CMS för enkel uppdatering

  (WordPress, Jomla eller Drupal)

 • Kontaktformulär

  Och Google maps

 • Responsiv Design

  För att hemsidan ska se lika bra ut i mobil som på dator

 • Sökmotorvänlig uppbyggnad

  Få höga sökträffar i Google

 • Skalbar lösning

  Använd våra tilläggstjänster för att skräddarsy din hemsida

6.990 kr

Pris (ex moms)

Vårt baspaket

Fördelarna med vårt baspaket är att du får en riktigt billig, men framförallt professionell hemsida. Med oss behöver du inte kompromissa med kvalitet för att få ett lägre pris. Så vill ditt företag köpa en snygg, professionell hemsida till ett billigt pris så är detta paket rätt för er.

Verktyg för enkel uppdatering

Vi använder content managing systemet Wordpress som är ett av världens största verktyg för bloggar och webbplatser. Faktum är att många fortune-500 företag idag använder samma plattform. Med andra ord en framtidssäker plattform som uppdateras och utvecklas kontinuerligt.

Möjligheterna till anpassning och uppgraderingar är enorma, helt enkelt den perfekta lösningen till en företagshemsida! Givetvis kan vi skräddarsy din hemsida med våra tjänster , du kan t.ex. lägga till ett bildspel, flera sidor eller varför inte ett forum med våra olika tjänster och tillval.

Sökmotoroptimering

Vad är viktigare vid lanseringen av en ny hemsida eller ett nytt företag än att synas på internet? Sökmotoroptimering går ut på att din hemsida syns på viktiga nyckelord i google. Vi gör en grundlig analys på vilka sökord som är populära i ert verksamhetsområde och optimerar sedan de sökord som ni kommer tjäna pengar på. Säljer ditt företag till exempel kaffekoppar vill ni säkert ligga etta på ordet kaffekoppar i sökresultaten? Vi får det att hända!

Hosting, drift & underhåll

Har du en befintlig hemsida och domän använder vi den för att bytta upp din nya site, men vi kan också ansvara för domänregistrering och webbhotell. Vill du att vi hjälper dig uppdatera hemsidan på löpande band har vi tjänster inom personlig webmaster. Det innebär att du för en låg kostnad slipper tänka på backup, säkerhetskopiering och drift av hemsidan, vi sköter det åt dig. Du kan dessutom återkomma till oss när du känner att det är dags att ändra bilder, lägga till text eller nyheter på din hemsida. Pris från 199:-/mån