Så ökar du din försäljning

Förbered inför höstens försäljning med nytt material! Nu när det är fint väder är det perfekt att samla in bra foto och film till din verksamhet. Grönska och blå himmel är mycket vackrare än novembers gegga och grå himlar!

Vi hjälper er med foto och film inne, ute, från mark och luften med drönare.

Du kan använda materialet till allt

Materialet kan användas till hemsida, reels för sociala media, mindre annonser, för att förädla dina Google-annonser via Performance Max och display-annonser. Med dessa annonser når du ut både via traditionella kanaler men även YouTube, Gmail och display-nätverket. Dina annonser syns helt enkelt överallt och ger en ökad räckvidd. Med professionellt material får du så bra resultat som möjligt!

Vår fotograf Fredrik kommer och dokumenterar verksamheten och det ni vill lyfta. Efter det redigerar vi bilder, klipper ihop videor och skapar det material som ni vill ha!

Vår kund, Säkra Liv, använder sitt material till hemsida, annonser och tryckmaterial.

Detta är också bra att göra i sommar:

Sommaren är för många företag lite lugnare – på gott och ont. Om du vill förbättra din konverteringsfrekvens för att hjälpa sommartrafiken och även ge dig själv en bra start på hösten, så finns det flera konverteringshöjande åtgärder vi kan göra redan nu.

Detta anpassas utefter ditt företags verksamhet, dina önskemål och din budget. Det kan röra sig om allt från att förbättra sidans laddningstider till att öka trovärdigheten till att designa om vissa delar av hemsidan eller att arbeta lite extra med er sökmotoroptimering.

Prata med oss så hjälper vi er vidare!

Kanske inte lika spännande… men minst lika viktigt – tekniskt underhåll och övervakning

Vi vet att det inte är det roligaste och vi vet att många saknar tid och/eller kunskap att underhålla sin hemsida. Vi kan hjälpa dig med övervakning, felsökning och löpande uppdateringar för att se till att sidan fungerar.

Vårt avtal för tekniska underhåll bör ses som en löpande service. Om din hemsida drabbas av malware, behöverhandpåläggning eller liknande vid uppdateringar sköter vi det inom ramen av de timmar som ingår i ditt avtal. Förutom detta ingår mindre ändringar av hemsidans innehåll, t. ex. att ändra öppettider, lägga till texter, bilder eller annat smått. Upp till 4 timmar per år eller enligt avtal.

Vid behov ingår felsökning. Det är bra att veta att åtgärderna på dina problem inte alltid kan ingå i avtalet, men vi hjälper dig att identifiera felet och att komma vidare!

Pris erbjuds från 1099:-/mån eller enligt avtal och tjänsten anpassas efter ditt företags behov.

Tekniskt underhåll av hemsida

Osäker på vad just du behöver?

Du som varit kund hos oss ett tag vet att vi alltid ställer upp och hjälper dig att reda ut vad just du och ditt företag behöver. Vi anpassar våra lösningar efter dina behov, förutsättningar och budget och är alltid flexibla. Vi välkomnar både befintliga och nya kunder för att förbättra er digitala verksamhet.

Kärleksbrev från våra kunder

Prata gärna med mig

Jag är Rawdesigns seniora webbdesigner och marknadsförare som är speciellt bra på att bygga snygga hemsidor, stärka varumärket och dess synlighet.

0702 – 151994
[email protected]

Sökmotoroptimering