Rawdesigns Webbyrå Norrköping! – nytt kontor!

Rawdesigns Webbyrå Norrköping!

Rawdesigns är en som alla våra kunder känner till – en webbyrå på nätet. Vi har verksamhet över hela Europa och arbetar väldigt bra på distans. Vi kommer dock under 2015 starta upp kontor i Norrköping, med ambitionen att bli Norrköpings & Stockholms bästa webbyrå!Webbyrå Norrköping

På så vis kommer vi närmre majoriteten av våra kunder, samtidigt som vi effektiviserar verksamheten med ett nytt kontor. Vår marknadsidé är som bekant att erbjuda professionella tjänster till ett konkurrenskraftigt pris, vilket vi åstadkommer med låga overheadkostnader. Vår marknadsföring sker inhouse via sökmotoroptimering, och anställda hos Rawdesigns innehar kunskaper inom både webbdesign, försäljning & sökmotoroptimering.

Vi kommer därför sitta i Kimstad, 2 mil utanför Norrköping och kan på så vis hålla kostnaderna nere fortsättningsvis, samtidigt som möjligheten för personliga möten i Stockholm med omnejd blir en realitet & möjlighet där det önskas! Vi ser fram emot ett 2015 fullt med utmaningar, roliga uppdrag, snygga hemsidor och går in med ambitionen att förbli en av Sveriges bästa webbyråer!

Till alla våra gamla och nya kunder vill vi även passa på att önska en god jul och ett gott nytt år!

Med Vänlig hälsning,

Rawdesigns – Webbyrå Norrköping