Köpa hemsida

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress är gratis och ovärderligt på en och samma gång.

WordPress är fortsättningen på b2/cafelog som har utvecklats sedan 2001. 2003 blev det känt som WordPress. Som en av världens mest använda publiceringsverktyg så har WordPress en stor och hängiven community som styr utvecklingen. WordPress är och har alltid varit ett såkallat ”open-source” verktyg, dvs ett gratis system som skapas och utvecklas av användarna. WordPress går under GPL (General Public License).

Vilka kunskaper behöver man?

Som en vanlig bloggare och med standardutformning av en blogg så behöver man inte några direkta kunskaper alls. Extra funktioner finns i form av tillägg och är oftast väldigt lätta att använda. Mallar finns i tusental för att snabbt och smidigt kunna ändra utseendet på sin webbplats. Att skriva inlägg/skapa sidor i den visuella redigeraren är lika enkelt som att skapa ett Word-dokument

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar