Öka din försäljning via hemsidan enkelt!

Köpa Mobilanpassad hemsida

Vill du sälja mer & få fler kunder från din hemsida?

Du är inte ensam, men visste du att din hemsidas tekniska uppbyggnad kan ställa till problem?

Rawdesigns arbetar ständigt för att producera användarvänliga & kundanpassade hemsidor. En del i det arbetet är att ha koll på hur de stora sökmotorerna ser på saken (google primärt) Sökmotorernas enda sätt att få dig som kund att använda dem är att ge så relevanta och högkvalitativa sökresultat som möjligt.

Om du söker efter en produkt eller tjänst och sidan som kommer först är dålig, har inte google gjort sitt jobb ordentligt. Faktorer som påverkar din upplevelse av webben identifieras därför löpande av Google, som ändrar sina sökalgoritmer efter vad du som besökare kommer värdesätta.

Så nu till frågan: vad värdesätter du som besökare?

Svaret är invecklat, det beror på många olika faktorer, vem du är, vilken enhet (mobil, dator, surfplatta) du surfar på och liknande faktorer.

  • Snabbhet – laddar sidan snabbt? (om den laddar väldigt långsamt blir du som kund frustrerad och går till en annan site)

    I snitt laddar de wordpress-siter vi byggt på runt 300ms (0,3 sekunder!) (det är snabbare än 98% av resten av internet!)

  • Är sidan lättnavigerad?  – Det kan röra sig om brödsmulor, struktur, färger, är sidan anpassad för synskadade, är tryckytorna för dina fingrar stora nog om du surfar via en mobiltelefon? Överensstämmer sidans innehåll det som du sökt och letat efter?
  • Mobilanpassning – Superviktigt just nu, den 21 April blir det en definitiv ranking-faktor i google. Är din hemsida säker?
  • Är sidan seriös? – En oseriös sida kommer alltid bli slagen i sökresultaten av större mer auktoritativa hemsidor.
  • Känner du som kund tid trygg och kan lita på hemsidan? – Det finns många sätt att trygga kunden på, vet din webbdesigner vad som är effektivt?
  • Ansvarig utgivare – Visar din hemsida vem som står för den? (trygghet)

Du känner säkert igen dessa punkter – det är punkter du undermedvetet ställer dig när du surfar in på en ny hemsida. Är hemsidan bra uppbyggd, får du svar på dessa frågor utan att sitta och leta, men är den amatörmässigt skapad känns det fel, och du kommer troligtvis gå till en annan, bättre site.

Hänger du med i tiden? Är din hemsida mobilanpassad?

Framtidsprognos:

21 april kommer en ny Google-uppdatering, vilket innebär att du som har en modern mobil anpassad site syns bättre vid sökningar, och gamla ej anpassade sidor bestraffas.

På senare tid spelar faktorer som påverkar användarvänligheten bara större och större roll för din sidas positioner i sökresultatet. Det rör sig om saker som laddningstider, responsivitet, uppbyggnad och mobilanpassning.

Och så lite skryt:

Vi lever på webben. Det finns få webbyråer med samma djupa kunskap som oss inom vår prisklass. Många gånger fungerar vi som helhetsleverantör åt våra kunder för hela deras synlighet på nätet. Vi håller oss alltid uppdaterade om vad som händer i sökmotorerna och vad som är viktigt, så även om du som kund inte har koll på allt det här när du bestämmer dig för att skaffa ny hemsida, så gör vi det per automatik åt er – oavsett om ni frågar eller inte.

Resultatet är att hemsidan ni får ligger före i sin tid. Vi förutspår ofta vad google kommer göra, innan de gör det. Vilket innebär att när vi producerar en ny hemsida ser vi till att den är framtidssäker, så att du som kund ska slippa renovera om sidan efter 6 månader.

25% rabatt på hemsida i sommar!

Kontakta oss så hjälper vi dig bygga om eller anpassa din befintliga hemsida för framtiden. Just nu erbjuder vi dessutom extra förmånliga priser för dig som bokar upp renovering eller produktion av hemsida framåt i tiden. Du kanske vet att du behöver göra om hemsidan framöver, men inte är redo riktigt än? Kontakta oss och boka in ditt projekt i sommar. Du tar semester, och vi bygger upp en oslagbar hemsida åt er som står färdig när sommaren är över, redo att ta internet med storm!

Just nu: 25% rabatt på våra ordinare priser om du bokar ny hemsida eller renovering till sommaren!