Vi arbetar efter en model där dina önskemål bejakas under alla delar av produktionen. För oss är det viktigaste att du som kund är 100% nöjd med din nya hemsida, och vi slutar inte arbeta på din site innan du är tillfreds med resultatet.

Har ni färdiga texter och bilder till hemsidan, eller behöver ni hjälp med framtagning av professionellt material?

Har ni eget material brukar detta generellt sett laddas upp på vår molnserver, vi går sedan igenom med er hur ni önskar att materialet används. En förteckning av hur material på bästa sätt levereras till oss finns här: Kom igång

Vi har även tillgång till professionella skribenter och fotografer och hjälper gärna till med framtagning av material. Kontakta oss för offert.

Har ni logotyp ni vill använda på hemsidan bör den skickas över i något av följande format: PSD, AI, EPS. VI kan även ta fram en professionell logotyp som fungerar både för tryck och på webben åt er som en tillvalstjänst. Läs mer om det här: Logotyp

 

Olika hemsidor har olika behov av server. En ehandels-lösning kräver till exempel mer än en presentations-sida för ett konsultbolag.

När du beställer hemsida från oss hjälper vi er till rätt infrastruktur. Oavsett om det rör sig om ett billigt webbhotell, en vps server eller en dedikerad server med enorm prestanda vet vi vad som behövs, och har även kunskapen att konfigurera det hela åt er.

Vi har ett sammarbete med Ipeer inom hosting, där ni som kund ingår i ett fördelaktigt ram-avtal med grym support. Vi använder även olika CDN (Content delivery networks) vid behov. Kontakta oss så berättar vi mer om hur det funkar!

 

Efter att hemsidan är levererad har ni möjlighet att själva bli utbildade av oss i hur man hanterar sidan.

Utbildningen tar cirka 30 minuter och sker via remote-desktop (dvs att ni får se en av våra teknikers skärmar som visar hur det går till)

Kontakta oss för bokning av utbildning.

 

En webbdesigner kontaktar er för att samla in information om målet med hemsidan, öka försäljningen, nå nya kunder, samt vilka funktioner och önskemål ni behöver. Då vi är överens om funktionalitet tar vi fram en offert med samtliga delar inräknade.

Har ni en egen domän går det bra att använda den, webbhotell & domän kan även förmånligt registreras via oss. Vi sköter givetvis hela installationen åt er.

 

Vi presenterar flera grafiska förslag efter vad vi har fått ut av behovsanalysen så alla förslag är väl anpassade för era behov och önskemål.

Efter att vi hittat en model ni vill gå vidare med sätter arbetet igång.

När ni bestämt er för ett förslag så kommer vi producera er nya hemsida. Ni kommer vara med under hela processen för feedback, vi arbetar alltid efter era direktiv.

I slutsketed av produktionen hjälper vi er sätta upp e-post adresser, egen molnserver om det önskas, samt analysverktyg så ni har koll på hur många besökare ni får och på så vis kan anpassa er marknadsföring på hemsidan.

Vi granskar sidan tillsammans och stämmer av att allt är anpassat efter era önskemål. Efter leverans utbildar vi er för att ni själva ska kunna sköta sidan.

Önskar ni att vi sköter hemsidan så ni kan fokusera på er kärnverksamhet finns möjlighet att teckna vår tjänst ”personlig webmaster”, ni kan då komma till oss varje gång ni vill uppdatera hemsidan så hjälper vi er. Vi ser även till att hemsidan är i säkra händer och era uppgifter trygga för framtiden.