Köpa hemsida

Dags att köpa hemsida till företaget?

– Lugn, vi hjälper dig få fler kunder

Nå nya kundkretsar med en modern hemsida i responsiv design! Hos oss får du en personlig webmaster som hjälper er hela vägen. Från idé till en professionell hemsida åt ditt företag.

Med oss är du garanterad en säljande, snabb & användarvänlig hemsida i toppklass. Vi har alltid fasta priser, och vi slutar inte designa innan du är 100% nöjd!

Köpa hemsida eller starta webbshop?

Vänd dig till en erfaren webbyrå som har dig som kund i fokus.

Konkurrentskraftiga priser!
Till skillnad från många av våra konkurrenter tar vi inget extra betalt för funktioner som mobilanpassning, responsiv design eller sociala mediakit och liknande. Det ingår i priset!

Webbhotell, Domän & E-post:
Via vår samarbetspartner Ipeer hjälper vi dig med registering av domän, e-post & webbhotell. Gratis domännamn när du beställer .com/.net./org/.info eller .biz, samt fri startavgift med 30 dagars pengar-tillbaka-garanti

Sökmotoroptimering
Visste du att när vi bygger din hemsida, ser vi till att göra en ordentlig on-page sökordsoptimering under tiden? Vi tycker det är onödigt att göra samma sak två gånger, så i de flesta av våra paket ingår sökordsoptimeringen på köpet!

Inga fasta månadskostnader!
Våra priser är alltid förmånliga för dig som kund. Du behöver inte binda upp dig på fasta avgifter hos oss för hemsidan. Vi har fri support & personlig webmaster om du behöver det, men du tvingas inte på några knasiga avgifter – du bestämmer själv!

Vad säger våra kunder?

Rawdesigns är ett riktigt serviceföretag. De löser alla problem och ser till att vi som kund blir 100% nöjd. Det är anledningen till att vi anlitat Rawdesigns för våra 3 senaste hemsidor.

Sidorna blir mycket moderna med de senaste funktionerna som gör att våra kunder på ett enkelt sätt kan hitta den information som söks.

Vi kan verkligen rekommendera detta företag!

Vi fick i uppdrag att skapa en samlingsplats för de olika företagen som finns i byggnaden Äntligen Emma. Här hittar du allt från professionella frisörer till fiskspa!

Rawdesigns gjorde ett fantastiskt jobb med min hemsida.

De var lyhörda för mina önskemål och slutresultatet blev jättebra!

Rawdesigns hjälpte mig att skapa min logotyp redan från dag ett. De återkom löpande under arbetet och jag fick flera tillfällen att ge dem feedback och idéer om hur jag vill förändra min logotyp.

De var mycket snabba och tog till sig alla mina önskemål.

Resultatet blev exakt vad jag hade tänkt mig från början!

Samzons orkester vände sig till Rawdesigns för att vi ville köpa ny hemsida, och det vi fick var en modern, nytänkande hemsida som verkligen ”sticker ut” i dansbandsbranchen. Vi är otroligt nöjda med sidan.

Rawdesigns var väldigt lyhörda för våra önskemål och resultatet blev en hemsida som vi fått mycket beröm för av vår publik, och allt detta till ett lågt pris.

Vi rekommenderar Rawdesigns till alla som vill köpa hemsida.

Ett enormt imponerande och väl utfört arbete kring vår hemsida.

Paul fick snabbt en bild av vad jag önskade och kunde leverera det på rekordtid. Skönt när det inte tar tid!!! Väldigt snygg och säljande hemsida skapades med en bra känsla.

Bra jobbat!! Jag kommer tillbaka:)!

Enorma Expansionsmöjligheter

Våra hemsidor kan alltid enkelt expanderas i framtiden, funderar du tex på att starta e-handel, men inte just nu? Inga problem!

Sälj mer direkt från hemsidan!

Rawdesigns är en webbyrå med koll på försäljning, vi vet hur man bygger hemsidor strategiskt med ert mål i åtanke genom hela produktionen.

Marknadsledande CMS

Vi arbetar mycket med CMS (content managing system) vilket gör det enkelt för er som kund att framtidsvis uppdatera hemsida själv om ni önskar.

Snabba Laddningstider

Användarvänlighet är viktigt för oss – vi arbetar därför alltid efter så snabba laddningstider som möjligt.

Responsiv Design

Visste du att nästan 70% av alla besök på internet sker via alternativa webbläsare än datorer? Mobiltelefoner, surfplattor, laptops. Listan kan göras lång.

Sökmotoranpassad design

Eftersom det är så otroligt viktigt att synas arbetar vi efter en model där sökmotorvänligheten, dvs synligheten i sökmotorerna alltid är i fokus.