Syns du i Google?

Vill du ha hjälp att synas bättre i google? Då är sökmotoroptimering det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest effektiva och prisvärda sättet att marknadsföra sig på internet idag. Sökmotoroptimering är idag det absolut mest lönsamma sättet att marknadsföra sina tjänster, oavsett om du agerar lokalt, nationellt eller internationellt.

Professionell sökmotoroptimering

 

Varför betala för Sökmotoroptimering?

När du surfar efter något på webben, vilken länk klickar du då på? Säg att du är letar efter en födelsedagspresent åt en nära vän och han eller hon är löjligt förtjust i billiga hemsidor. Då kanske du går in på www.google.se och skriver in ‘Billig hemsida’ i sökrutan och klickar på ‘sök’. De webbsidor som du nu ser i en lista framför dig är ju garanterat de webbsidor som du först av allt kommer att besöka, eller hur? Om du själv skulle driva en webbsida om just billiga hemsidor så skulle väl du vilja att din webbsida var en av dessa som syns på förstasidan?

- Självklart skulle du det!

Det är här sökmotoroptimering/SEO kommer in i bilden. Med hjälp av seo kan vi få din webbsida att synas på förstasidan när andra söker efter det du har att erbjuda.

Sökmotoroptimering eller annonsering?

Många väljer att köpa klick av google via s.k. pay-per-click-annonser. Det är de annonserna du ser ute i högerkanten och ibland längst upp i sökresultaten markerade i gult. Förvisso väljer du själv din månadskostnad för att synas men PPC (Pay Per Click) blir snabbt kostsamt och är enligt undersökningar inte alls lika effektivt som de organiska sökresultaten, alltså de icke betalda resultaten.

Betalda resultat som tex google eller bing adwords bidrar heller inte till din sites page-rank (alltså hur google rankar din sida i sökresultaten) vilket innebär att så fort du slutar betala för ”klick” så avtar effekten lika fort som den kom – easy come, easy go.

Varför välja Rawdesigns som SEO-leverantör?

Sökmotoroptimering behövs på alla webbsidor idag. Internet är en stor marknadsportal och för många företag är det ansiktet ut mot kunden och kanske det första en kund ser av ditt företag. Därför är det viktigt att webbsidan är modern i design men också optimerad för sökmotorerna.

Utöver det strävar vi efter att erbjuda Etisk sökmotoroptimeringing, vilket innebär att vi optimerar din sida på ett säkert sätt. Läs mer om Etisk sökmotoroptimering och vad det innebär.


Etisk sökmotoroptimering

Vi använder oss bara av schysta metoder för att sökordsoptimera din site. Man brukar tala om ”white hat” och ”black hat” inom sökmotoroptimering, vilket är begrepp på om man tänker följa Googles riktlinjer för sökmotoroptimering eller inte.

Vi tycker därför att fullständig transparens är en självklarhet inom seo – du som kund ska veta vad du får, vilka risker som finns involverade och om din leverantör är seriös eller inte.

Klicka här för att läsa mer om hur vi som leverantör ser på saken och hur vi kommer sökmotoroptimera din site.

Läs mer

Hur går vi vidare?

1. Vi gör en kostnadsfri analys av din webbplats, dina sökord och estimerar hur mycket arbete som krävs för att nå ett bra resultat. Vissa sidor är kanske redan bra som de är, medans vissa kräver en del justering. Har ni aldrig gjort en ordentlig Onpage optimering är det troligt att det finns enorma förbättringar att göra.

2. Vi utvecklar en marknadsstrategi för just er site, sedan sätter arbetet igång.

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och berättar mer!

Sökmotoroptimering hos oss – Fördelar

  • Månadsrapporter på ranking, konkurrents-analys m.m.
  • Vi håller oss uppdaterade med vad som händer hos dom stora sökmotorerna, Google, Bing mfl tenderar att ändra sina riktlinjer och algoritmer inom sökmotoroptimering – att välja fel leverantör av SEO kan alltså slå tillbaka om inte din leverantör håller sig uppdaterad med vad som händer i branschen.
  • Vi kombinderar grafisk design med prestanda! Har ni dessutom valt att teckna hosting & webbhotell via oss kan ni vara säkra på att ni har en site som ligger i topp inom: Design, Sökmotorvänlighet, prestanda, laddningstider, våra sites är dessutom alltid fullkomligt anpassade för mobiltelefoner och surfplattor!

Få prisuppgift

5 + 6 =

Kostnadsfri SEO-analys!

Vill du få en analys gjord på din hemsida och se vilka möjligheter som finns för just dig?

Fyll i formuläret nedan och berätta lite om

  • Din hemsida (Url, syfte)
  • Tilltänkta sökord

Vi gör då en djupgående analys och informerar er om uppskattat pris för att sökmotoroptimera er site och vilka möjligheter som finns.