Professionell sökmotoroptimering

Marknadsföring via internet som lönar sig!

Varför Sökmotoroptimering?

När du surfar efter något på webben, vilken länk klickar du då på? Säg att du är letar efter en födelsedagspresent åt en nära vän och han eller hon är löjligt förtjust i billiga hemsidor. Då kanske du går in på www.google.se och skriver in ‘Billig hemsida’ i sökrutan och klickar på ‘sök’. De webbsidor som du nu ser i en lista framför dig är ju garanterat de webbsidor som du först av allt kommer att besöka, eller hur? Om du själv skulle driva en webbsida om just billiga hemsidor så skulle väl du vilja att din webbsida var en av dessa som syns på förstasidan?

- Självklart skulle du det!

Det är här sökmotoroptimering/SEO kommer in i bilden. Med hjälp av seo kan vi få din webbsida att synas på förstasidan när andra söker efter det du har att erbjuda.

  • Månadsrapporter

    Vi skickar löpande rapporter där du kan se förändringsfaktorn på de sökord vi optimerar

  • Konkurrentsanalys

    Vi genomför löpande konkurrentsanalyser för att på bästa sätt kunna leverera ett oslagbart resultat

  • Löpande konsultation

    Klimatet förändras ständigt inom sökmotoroptimering, något som vi har full koll på. Vi brukar därför löpande kontakta våra kunder för att gå igenom förändringarna, samt hur ni bäst anpassar ert vardagliga arbete med hemsidan till dem.

Sökmotoroptimering eller annonsering?

Många väljer att köpa klick av google via s.k. pay-per-click-annonser. Det är de annonserna du ser ute i högerkanten och ibland längst upp i sökresultaten markerade i gult. Förvisso väljer du själv din månadskostnad för att synas men PPC (Pay Per Click) blir snabbt kostsamt och är enligt undersökningar inte alls lika effektivt som de organiska sökresultaten, alltså de icke betalda resultaten.

Betalda resultat som tex google eller bing adwords bidrar heller inte till din sites page-rank (alltså hur google rankar din sida i sökresultaten) vilket innebär att så fort du slutar betala för “klick” så avtar effekten lika fort som den kom – easy come, easy go.

Varför välja Rawdesigns som SEO-leverantör?

Sökmotoroptimering behövs på alla webbsidor idag. Internet är en stor marknadsportal och för många företag är det ansiktet ut mot kunden och kanske det första en kund ser av ditt företag. Därför är det viktigt att webbsidan är modern i design men också optimerad för sökmotorerna.

Kostnadsfri SEO-analys!

Vill du få en analys gjord på din hemsida och se vilka möjligheter som finns för just dig?

Fyll i formuläret nedan – Vi gör då en djupgående analys och informerar er om uppskattat pris för att sökmotoroptimera er site och vilka möjligheter som finns.

Fyll i formuläret