Sökmotoroptimering

– Syns du i google?

Sökoptimering

Vill du ha hjälp att synas bättre i google? Då är sökmotoroptimering det du letar efter. Sökmotoroptimering är det mest effektiva och prisvärda sättet att marknadsföra sig på internet idag. Sökmotoroptimering är idag det absolut mest lönsamma sättet att marknadsföra sina tjänster, oavsett om du agerar lokalt, nationellt eller internationellt.

Hur går vi vidare?

1. Vi gör en kostnadsfri analys av din webbplats, dina sökord och estimerar hur mycket arbete som krävs för att nå ett bra resultat. Vissa sidor är kanske redan bra som de är, medans vissa kräver en del justering. Har ni aldrig gjort en ordentlig Onpage optimering är det troligt att det finns enorma förbättringar att göra.

2. Vi utvecklar en marknadsstrategi för just er site, sedan sätter arbetet igång.

Fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig och berättar mer!

  • Månadsrapporter

    Vi skickar löpande rapporter där du kan se förändringsfaktorn på de sökord vi optimerar

  • Konkurrentsanalys

    Vi genomför löpande konkurrentsanalyser för att på bästa sätt kunna leverera ett oslagbart resultat

  • Löpande konsultation

    Klimatet förändras ständigt inom sökmotoroptimering, något som vi har full koll på. Vi brukar därför löpande kontakta våra kunder för att gå igenom förändringarna, samt hur ni bäst anpassar ert vardagliga arbete med hemsidan till dem.

Vill du veta mer om våra värdeord och hur vi ser på schyst seo?

Professionell sökmotoroptimering

Marknadsföring via internet som lönar sig!

Varför Sökmotoroptimering?

När du surfar efter något på webben, vilken länk klickar du då på? Säg att du är letar efter en födelsedagspresent åt en nära vän och han eller hon är löjligt förtjust i billiga hemsidor. Då kanske du går in på www.google.se och skriver in ‘Billig hemsida’ i sökrutan och klickar på ‘sök’. De webbsidor som du nu ser i en lista framför dig är ju garanterat de webbsidor som du först av allt kommer att besöka, eller hur? Om du själv skulle driva en webbsida om just billiga hemsidor så skulle väl du vilja att din webbsida var en av dessa som syns på förstasidan?

– Självklart skulle du det!

Det är här sökmotoroptimering/SEO kommer in i bilden. Med hjälp av seo kan vi få din webbsida att synas på förstasidan när andra söker efter det du har att erbjuda.

Sökmotoroptimering eller annonsering?

Många väljer att köpa klick av google via s.k. pay-per-click-annonser. Det är de annonserna du ser ute i högerkanten och ibland längst upp i sökresultaten markerade i gult. Förvisso väljer du själv din månadskostnad för att synas men PPC (Pay Per Click) blir snabbt kostsamt och är enligt undersökningar inte alls lika effektivt som de organiska sökresultaten, alltså de icke betalda resultaten.

Betalda resultat som tex google eller bing adwords bidrar heller inte till din sites page-rank (alltså hur google rankar din sida i sökresultaten) vilket innebär att så fort du slutar betala för ”klick” så avtar effekten lika fort som den kom – easy come, easy go.

Varför välja Rawdesigns som SEO-leverantör?

Sökmotoroptimering behövs på alla webbsidor idag. Internet är en stor marknadsportal och för många företag är det ansiktet ut mot kunden och kanske det första en kund ser av ditt företag. Därför är det viktigt att webbsidan är modern i design men också optimerad för sökmotorerna.

Läs gärna också vår guide till onpage sökmotoroptimering, något du faktiskt kan göra själv om du uppdaterar siten själv, eller lägger in produkter på egen hand.

Kostnadsfri SEO-analys!

Vill du få en analys gjord på din hemsida och se vilka möjligheter som finns för just dig?

Fyll i formuläret nedan – Vi gör då en djupgående analys och informerar er om uppskattat pris för att sökmotoroptimera er site och vilka möjligheter som finns.

Fyll i formuläret

3 + 1 = ?