Christina Josephsson

Hemsida

Christina Josephsson

Är en av våra trognaste kunder och arbetar som bröllopsfotograf.

 

Eftersom Christina använder våra tjänster löpande genom vår tjänst personlig webmaster har vi nyligen uppdaterat hennes hemsida i ett mer rustikt vintage utseende. Hela hemsidan är dessutom optimerad för användarvänlighet och laddar blixtsnabbt trots tunga bilder

 

Ta en titt live: http://www.christinajosephsson.se

 

 

hemsida företag

Jag har anlitat Robin Årman på Rawdesigns för att producera klart min nya webbsida. Är en mycket stolt och nöjd ägare till min nya webbsida som jag har fått producerat av Rawdesigns och Robin Årman.Robin är snabb, kreativ, nytänkande och framför allt in-lyssnande på vad kunden önskar och levererar.
Tack Robin för min snygga webbsida!

”Med 20 år som projektledare har jag idag en bred och mångfasetterad erfarenhet som jag gärna delar med mig inom event, media, mode. Jag erbjuder mina kunder totalansvar från idékoncept, planering, grafisk form, press, marknadsföring, till genomförande och uppföljning av uppdraget. Har idéplanerat och genomfört över 400 både små och stora event från Malmö i söder till Umeå i norr.
Sedan fyra år tillbaks arbetar jag även som bröllopsfotograf fotograf där ögonblicksbilder är min styrka.”

Vi har varit väldigt nöja med att jobba med Christina då hon är lätt att jobba med och vet vad hon vill! Tack för ett väldigt intressant och kul samarbete Christina!

 

Christina Josephsson

Fotograf, Christina Josephsson