Webbhotell & Domäner

Vi erbjuder i samarbete med Ipeer kompletta tjänster inom hosting och säker data. Så när du köper din hemsida via oss, passa på att ta webbhotellet via oss samtidigt så hjälper vi er att kostnadsfritt komma igång med domäner, e-post adresser och liknande. Självklart finns inga som helst extrakostnader genom att beställa via oss, det är samma pris, fast ni får tillgång till bättre och snabbare support genom att gå under vårt ram-avtal.

Personlig Webmaster & support

Behöver du löpande hjälp med hemsidan? Teckna ett serviceavtal med oss så får ni fullständig kostnadskontroll, fri service & support, samt hjälp precis när ni behöver den.

Med vår tjänst personlig webmaster blir det som att ni hade en egen webmaster anställd på företaget, men bara under den tid som ni behöver det, till ett mycket lägre pris.

Duger inte webbhotell & delad hosting?

För större behov hjälper vi självfallet till att sätta upp en virtuell dedikerad server, eller dedikerad server till er. Vi arbetar mycket med linux-baserad hosting (VPS/VM-ware) och erbjuder utöver adminstration & service även hosting under egen dedikerad server. Slå en signal om du vill veta mer!