starta webshop

Sugen på att starta en webbshop?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom E-handel byggt i ett marknadsledande CMS så att du själv kan lägga in produkter & administrera din E-handel om du önskar. Det går även bra att outsourca den biten till oss, så sköter vi webshoppen till dig professionellt till ett bra pris.

Vi hjälper dig från idé till sjösättning, betalningsportaler, frakt, rabattkoder & nyhetsbrev är vanliga funktioner inom E-handel och vi behärskar dem alla. Kontakta oss och berätta lite om dina önskemål så skräddarsyr vi din lösning efter behov.

Få kostnadsfri offert på E-handel

starta-webshop

Skicka nyhetsbrev till dina kunder

Lägg in produkter själv, eller låt oss göra det – du bestämmer själv

Obegränsat med produkter

Flerspråkstöd! Du bestämmer själv hur många olika språk sidan ska kunna ses i.

Stöd för flera betalportaler samtidigt!

Integerat med sociala media! Vill du visa hur många facebook-likes ni har? Låta kunderna gilla er facebooksida direkt på hemsidan?

Rabattkoder & Affiliatekonton!

Fraktingegrering! Vill du att hemsidan ska ”prata” via EPIer med ert postombud? Inga problem!

 • Inga begränsningar

  Samtliga lösnignar från oss lyser med sin frånvaro av begränsningar. Du kan ha hur många produkter & kategorier du vill.

 • Responsiv Design

  Du har säkert sett det förut på vår hemsida – Allt skapas i responsiv design så dina kunder kan handla lika enkelt från mobilen som från datorn.

 • Skalbar teknik

  Behovet av en stabil och snabb hemsida kan enkelt skalas upp och ner beroende på er inriktning. Du kanske klarar dig med ett webbhotell idag, men behöver en dedikerad server med redundans i framtiden? Lugnt, vi kan det där och hjälper dig gärna.

 • Lägg själv in nya produkter

  Vill du själv kunna lägga in produkter, kategorier och information? Självklart! Vi arbetar med stora välkända CMS som är enkla att lära sig för dig som kund.

 • Vi utbildar dig

  Visste du att i samband med leverans utbildar vi dig? Du får själv möjligheten att uppdatera och underhålla hemsidan om du önskar.

Hemsida i wordpress
Hemsida i Umbraco
Köpa webbshop prestashop
Webbyrå opencart
Webbyrå Norrköping
Fullservice Webbyrå